KONFERENCIJA ZA MEDIJE KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI: / Ovakva količina psovki uzrujanog srpskog trenera je zaista nesvakidašnja

Image
Foto: Screenshot

Krenula je bujica riječi koju nećemo prenositi u tekstualnom obliku

19.12.2018.
9:41
Screenshot
VOYO logo

U ponedjeljak su nogometaši Radničkog iz Niša svladali Napredak u gostujućoj utakmici 21. kola srpskog prvenstva i s nova tri boda zacementirali drugo mjesto ljestvice potvrdivši se ujedno kao najbolja pratnja vodećoj Crvenoj zvezdi.

Ono o čemu se i danas priča jest vatrena konferencija za medije u kojoj je glavnu ulogu ponio trener pobjedničke momčadi Nenad Lalatović. U pitanju je 40-godišnji srpski stručnjak koji je u karijeri vodio i Crvenu zvezdu, ali i Napredak i koji je tijekom ogleda imao komunikacijskih problema sa dijelom navijača momčadi kluba čiji je zaposlenik nakoć bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizao psovke jednu za drugom

Konferencija za medije bila je otvorena pitanjem kome je točno Lalatović pokazao srednji prst. A onda je krenulo...

"Jeste li vi psovali moje dijete? Da te pitam ja kad mi postavljaš takva pitanja? Ja sam bio dio ovog Napretka iz Kruševca, ja sam svom Napredku spas..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedila je odvratna psovka nekog iza kamere, navodno novinara lokalnog portala, i onda je krenula bujica riječi kakvu nećemo prenositi u tekstualnom obliku. Što se dogodilo i kako je to sve izgledalo pogledajte uz upozorenje da je sve izrečeno uz golmilu uistinu ružnih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka javnost vidi

"Drago mi je što je cijela Srbija imala priliku vidjeti tko je bio žrtva nasilja. Događanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud tko je kriv. Bilo je nasilje nad ženama, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje djece i nad mojom devetogodišnjom kćeri. Unaprijed pripremljeni 'kruševački scenarij' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti ispričavaju. Ponavljam, neka narod pogleda što se sve događalo i narod neka sam donese sud", prenosi sportsport.ba njegove riječi u osvrtu na ono što možete vidjeti na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo