KONAČNO SMO DOZNALI: / Otkriven razlog zašto Ivan Rakitić još nije s Vatrenima

Image

Razlog Rakitićeva kašnjenja priključivanju reprezentaciji je bolest četveromjesečne kćeri Adare.

1.9.2016.
10:07
VOYO logo

To neslužbeno doznaje 24 sata. Ivan je produljio ostanak u Španjolskoj, no njegov nastup u ponedjeljak protiv Turske neće biti upitan. Da Ivan neće igrati u Sisku protiv Segeste, čelnici Barcelone znali su i prije nego što je ta vijest došla do Hrvatske.

Problem na vidiku

No problem bi mogao biti ako se dolazak Rakitića odulji na još nekoliko dana. U tom slučaju susret protiv Turske naš ponajbolji nogometaš počeo bi s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić osvanuo je i na naslovnici današnjeg Mundo Deportiva.

Na naslovnici piše: "Samo Barcelona" uz fotografiju Ivana Rakitića! Time su se Katalonci poklonili Hrvatu i pohvalili kako njihov "ledolomac", čovjek koji uglavnom zabija prvi gol za Barcelonu i vodi je prema pobjedi, ostaje na Camp Nou i kako je odbio engleske velikane Chelsea i Manchester United, kao i talijanski Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Raketa uživa u Barceloni

Poznato je kako Rakitić uživa igrati za Barcelonu i kako je njegova velika želja igrati i živjeti u Španjolskoj. Jer, upravo je u Španjolskoj veznjak Vatrenih osnovao obitelj, a uskoro bi mogao dobiti novi, unosniji ugovor.

ZAŠTO NEMA IVANA RAKITIĆA? Antu Čačića muče ozbiljni problemi, a Turska se bliži

"Hrvat je odlučio ostati u Barceloni i odraditi ugovor do kraja (2019.), na zadovoljstvo i njega i kluba. Ivan je jedan od onih važnijih igrača koji su mogli otići iz Barcelone ovog ljeta. Ali nije. Izrazito je tehnički moćan, a za Barcu je zabio već 18 golova (uz 16 asistencija) otkako je došao u klub 2014. godine", pišu Katalonci u tekstu i nastavljaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki ulov na tržištu

"Da, on je uistinu veliki ulov na nogometnom tržištu".

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Čačić ga još čeka

"Očekujem da je riješio probleme i da će se priključiti momčadi. Ako se pojavi u četvrtak, konkurirat će za Tursku", rekao je Ante Čačić jučer poslije susreta sa Segestom. No, sve je izglednije kako se Rakitić ni danas neće priključiti Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica s Turskom na rasporedu je 5. rujna s početkom u 20.45 sati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo