PREKRETNICA U KARIJERI / Konačno se zna što će biti s Vatrenima. Brozović i Perišić doznali što Inter namjerava s njima i jedan će biti itekako zadovoljan

Image
Foto: Profimedia

Brozović je trenutno u pregovorima oko produljenja ugovora

29.7.2021.
18:33
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima talijanskih medija, odnosno portalu SempreInter i tiskanom izdanju Coriere dello Sporta, hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, trebali bi i ove sezone ostati u Interu.

Prema tvrdnjama CDS-a, Brozović je trenutno u pregovorima oko produljenja ugovora i Talijani pišu kako su u Interu vrlo optimistični glede ostanka Brozovića kojem ugovor istječe u ljeto 2022. godine. Inter mora požuriti s Brozovićem i ugovorom jer ako se ne dogovore postoji šansa da ode već ovoga ljeta uz neku sitnu odštetu ili još gore da ode sljedeće godine bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani tvrde da bi Brozović trebao sve dogovoriti s Interom sljedećeg tjedna i kako je on s time zadovoljan.

Image

Što je s Perišićem?

Isto tako, SempreInter piše kako će u Interu ostati ove sezone i Ivan Perišić. Nagađalo se kako će Perišić napustiti klub ovoga ljeta i da mu Inter neće produljivati suradnju koja također istječe sljedećeg ljeta. No, sada SempreInter tvrdi kako će Brozović ostati i ove sezone te da će ga pustiti sljedećeg ljeta da traži novi klub kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simone Inzaghi rekao je nedavno kako na Perišića računa i kako mu treba lijevi bočni, tako da bi Vatreni mogao odraditi još jednu sezonu u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo