KONAČNO POZNATA SUDBINA VATRENOG: / Pašalić odlazi iz Chelseaja u transferu vrijednom 15 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Chelsea će u ovom poslu zaraditi 15 milijuna eura, što je sasvim pristojna svota za igrača koji nema niti jedan nastup u njihovom dresu

13.6.2020.
9:56
Profimedia
VOYO logo

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Pašalić, konačno odlazi iz Chelseaja, kluba koji ga je potpisao oš 2014. godine i koji ga od tada niti jednom nije koristio u svojoj momčadi. Pašalić je proveo godine na posudbi u Elcheu, Monacu, Milanu i Spartaku da bi se na kraju skrasio u Atalanti gdje igra na posudbi posljednje dvije sezone.

U Atalanti je Pašalić jedan od najvažnijih igrača, konstantan je i igra najbolji nogomet u karijeri pa je klub, nakon dvije godine sjajne suradnje, odlučio otkupiti njegov ugovor. Atalanta je potvrdila kako je aktivirala klauzulu o transferu i kako će od sljedeće sezone biti njihov igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Josip Ilicic of Atalanta BC celebrates with Mario Pasalic and Alejandro Papu Gomez after scoring the goal of 2-0 Milano 19/02/2020 Stadio San Siro Football Champions League 2019/2020 Round of 16 1st leg Atalanta - Valencia Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 499673290, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Sportski direktor talijanskog kluba, Giovanni Sartori potvrdio je to u razgovoru za Sky. "Da, u ugovoru o posudbi postoji opcija o otkupu Marija Pašalića i mi ćemo je aktivirati", rekao je Sartori.

Chelsea će u ovom poslu zaraditi 15 milijuna eura, što je sasvim pristojna svota za igrača koji nema niti jedan nastup u njihovom dresu. Pašalić je u dresu Atalante odigrao 74 utakmice i zabio je impresivnih 15 golova i namjestio je još 15 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo