KONAČNO JE NETKO OČITAO LEKCIJU BEZOBRAZNIM NIJEMCIMA: / Kovačev bivši šef reagirao - 'Nije mu lako raditi u takvom okruženju'

Image
Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Jedan od rijetkih sportskih djelatnika koji ovih dana brani Kovača

2.11.2019.
10:29
DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak Njemačke, Bayern, u subotu gostuje kod Eintrachta u 10. kolu Bundeslige, a to znači kako se hrvatski trener Niko Kovač vraća na mjesto gdje je ostvario najveće trenerske uspjehe u karijeri.

Povodom te utakmice njemački portal Sportbuzzer razgovarao je s Fredijem Bobićem, sportskim direktorom Eintrachta i bivšim šefom Nike Kovača. Bobić je ovu priliku odlučio iskoristiti kako bi obranio Niku Kovača koji je proteklih tjedana na žestokom udaru njemačkih medija zbog blagog pada u formi Bayerna, zbog nekorištenja Thomasa Mullera kao i zbog činjenice da je uoči ove utakmice rekao da dolazi u goste najboljim navijačima u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

03 August 2019, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Soccer: DFL Supercup, Borussia Dortmund - Bayern Munich in Signal Iduna Park. BAyerns trainer Niko Kovac. Photo: Marius Becker/dpa, Image: 462226617, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line:

"Pa kad je to istina, ha ha. Nikine riječi se često izvrću i prikazuju u negativnom kontekstu, a čovjek je samo iskren. I dobro je da je takav jer nam svima nedostaje malo iskrenosti u ovoj ligi. Svi šute i ne žele reći što im je na umu, a to nije dobro. U klubovima kao što su Bayern i Borussia rade se problemi iz potpuno nebitnih stvari i nije lako raditi u takvom okruženju", rekao je Bobić, koji je jedan od rijetkih sportskih djelatnika koji ovih dana brani Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo