Konacno dobar potez: Mamici se odricu svog velikog promasaja!

Cini se da su Mamici odlucili, iako jos nisu nista sluzbeno potvrdili. Dinamova zvijezda Wilson Eduardo ove zime napusta Maksimir.

2.12.2014.
9:06
VOYO logo

Debakl Dinama u Europskoj ligi i jos jedno proljece bez Europe, nagnuli su celnike maksimirskog kluba da dobro razmisle o svojim jalovim pojacanjima, koji su ove sezone s puno pompe dosli u Maksimir, a nisu opravdali predznak velikih pojacanja. Jedino su svojim visokim cijenama iscrpili maksimirsku blagajnu. Kako bilo, trener Dinama Zoran Mamic jos je prije najavio cistku u Dinamu, a ona ce, cini se, uskoro poceti.

Barem ako cemo vjerovati suskanju iz modre svlacionice. Prema pisanju Sportskih novosti, u Maksimiru se sapce da ce ove zime klub sigurno napustiti Wilson Eduardo, ciji se ugovor nece otkupiti, te ce se ovaj napadac vratiti u Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/PPIAwV_9XIs?list=PLiNPvgNSglOgqQLydZvQgUtOYbMNUpoGu

Razlog tomu je los napadacki ucinak ovog Portugalca, koji je u Dinamo dosao u stilu velike zvijezde, a to je opravdao samo jednim golom u u 17 utakmica (10 u domacem prvenstvu, sest europskih srazova i jedna u kupu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada tome dodamo i skupi otkupni ugovor Wilsona u iznosu od 3,5 milijuna eura, onda vam je sve jasno. Wilson, tako, odlazi iz Dinama, a u Maksimiru se cula i ova recenica:

"Vraca nam se na proljece potpuno oporavljeni Fernandes, tu je Marko Pjaca, Wilson nam zaista nije potreban.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo