KOMPLICIRANA SITUACIJA: / Nogometni savez Federacije BiH donio odluku o prekidu Prve lige, što će biti s Premijer ligom?

Image
Foto: Haris Memija / Zuma Press / Profimedia

Do kraja prvenstva preostalo je odigrati 11 kola, a na čelu ljestvice je Sarajevo (45) slijedi Željezničar (42) i Zrinjski (38)

27.5.2020.
16:34
Haris Memija / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Nogometni savez (NS) Federacije BiH donio je u utorak odluku o definitivnom završetku nogometnog natjecanja u Prvoj ligi tog entiteta, dok bi krovna noogmetna organizacija u toj zemlji u sljedećih tjedan dana trebala odlučiti o eventualnom nastavku natjecanja u Premijer nogometnoj ligi BiH.

Image
LUKSUZNA VILA ČIJI DETALJI ODUZIMAJU DAH: /

Legendarni BiH reprezentativac i bivši igrač Rijeke pokazao skupocjeni dom

Image
LUKSUZNA VILA ČIJI DETALJI ODUZIMAJU DAH: /

Legendarni BiH reprezentativac i bivši igrač Rijeke pokazao skupocjeni dom

Nakon što su se svi klubovi Prve lige Federacije BiH jednoglasno izjasnili kako žele prekinuti prvenstvo, Izvršni odbor NS Federacije BiH je donio očekivanu odluku. Odluka o prekidu donesena je i za niželigaška natjecanja u ovome entitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez odluke

Pa ipak, Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH nije donio odluku o prvaku Prve lige Federacije BiH, niti o tome tko napušta to natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno vodeći na ljestvici je sarajevski Olimpik, koji je u više navrata sudjelovao i u premijer ligi BiH.

Tko ulazi, a tko ispada?

Prije prekida nogometnih natjecanja izazvanih uvođenjem mjera zaštite od koronavirusa na dnu ljestvice bile su momčadi Orašja, Jedinstva, Slavena i Radnika te njima prijeti ispadanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnu odluku o tome tko ulazi u Premijer ligu BiH, odnosno tko napušta natjecanje u Prvoj ligi Federacije BiH donijet će entitetski Izvršni odbor nakon što krovna bosanskohercegovačka nogometna organizacija zauzme stav hoće li se nastaviti nogometno prvenstvo te koliko će klubova napustiti ovaj elitni rang natjecanja.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH trebao bi u sljedećih tjedan dana donijeti odluku o eventualnom nastavku prvenstva, a tračak nade da bi se to moglo dogoditi ulile su vlasti Republike Srpske koje su nagovijestile da će ranije od prije predviđenog 1. srpnja ukinuti restriktivne mjere uvedene zbog spriječavanja širenja koronavirusa. Do kraja prvenstva preostalo je odigrati 11 kola, a na čelu ljestvice su Sarajevo (45) slijedi Željezničar (42) i Zrinjski (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo