SJEĆATE LI SE OVOGA? / Potezi za pamćenje, trenuci za povijest

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Real Madrid jučer je na svom Twitter profil stavio tribute video s najvećim trenucima svog novog trenera, legendarnog Zinedine Zidanea.

8.1.2016.
6:45
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Na Santiago Bernabeu još uvijek je sve u znaku Zidaneovog preuzimanja prve momčadi, nakon otkaza Rafi Benitezu. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i njegovi suradnici u klubu imaju velika očekivanja prema dojučerašnjem treneru druge momčadi Reala, Castille.

Bolja atmosfera u svlačionici

Navijači su oduševljeni odabirom novog trenera njihovog omiljenog kluba, isto kao i Francuz svojim novim poslom. Njegovim dolaskom, atmosfera u svlačionici Kraljeva je bolja, pozitivnija, igrači se na ovih nekoliko dosadašnjih trenera za kormilu sa Zidaneom osjećaju sretnije, smiju se i zafrkavaju. Opuštenije je nego za vrijeme kratke vladavine Beniteza, koji je imao svoj mali privatni rat sa čak sedam igrača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, DAMIEN MEYER
Image
Foto: AFP, DAMIEN MEYER

Za vikend protiv Deportiva

Kako bi svom novom treneru pokazali koliko ga cijene, a samim time i napunili ga samopouzdanjem i pozitivnom energijom uoči svog debija protiv Deportivo La Corune, novog kluba bivše reprezentativne jedinice Stipe Pletikose u 18. kolu La Lige, Real je napravio video kompilaciju njegovih najvećih trenutaka karijere po njihovom izboru. Video i prati komentar:

"Koliko se ovih magičnih trenutaka Zinedine Zidanea sjećaš?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo