KOLIKO JE HRVATSKA ZAPRAVO ODIGRALA LOŠE? / Nestvarni detalji iz prvog poluvremena itekako trebaju zabrinuti Dalića

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je posebno loše odigrala u prvom poluvremenu, a tome možda najbolje svjedoči statistika

5.9.2020.
22:49
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom 1-4 (0-1) od Portugala u Portu u susretu 1. kola skupine 3 Lige A započela je svoj nastup u drugom izdanju Lige nacija.

Portugal je poveo pred kraj prvog poluvremena golom Joaoa Cancela (41), na 2-0 povisio je Diogo Jota (58), za 3-0 strijelac je bio Joao Felix (70), da bi u sudačkoj nadoknadi svaki sastav postigao po pogodak. Prvo je u prvoj minuti nadoknade Petković (90+1) smanjio na 3-1, da bi u posljednjim sekundama Andre Silva (90+4) pogodio za konačnih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poražavajuća statistika

Hrvatska je posebno loše odigrala u prvom poluvremenu, a tome možda najbolje svjedoči statistika. Naime, Portugal je u prvom dijelu uspio protiv Hrvatske kreirati čak 15 udaraca prema golu, a Cancelo, Felix i Jota su uspjeli pogoditi prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Bruno Fernandes je u prvom dijelu sam uspio stvoriti pet velikih šansi, što je ujedno bilo više od svih igrača na terenu. Usput bacite oko i na njegovu statistiku protiv Hrvatske, koja je doista impresivna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije na odmet spomenuti kako će se ova utakmica urezati zauvijek u pamćenje Joau Felixu i Diogu Joti koji su postigli svoje prvijence za Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo