KOEMAN OTKRIO PO KOJEG ĆE IGRAČA BARCA IĆI U SIJEČNJU: / 'Želim ga ovdje, sjajan je i ima nešto što nam nedostaje'

Image
Foto: Profimedia

Nizozemski stručnjak ima pune ruke posla otkako je imenovan trenerom katalonskon diva

19.10.2020.
7:56
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone poraženi su u 6. kolu Primere na gostovanju kod Getafea s 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Jaime Mata iz penala u 56. minuti. Barcelona je igrala u skoro najjačem sastavu, Messi je u prvom dijelu pogodio gredu, a Griezmann je propustio realizirati veliku šansu. Ovo je prvi poraz Ronalda Koemana otkad je preuzeo slavni katalonski klub.

Jasno upalio alarm pa je Koeman istupio u javnost i odmah najavio dolazak novih igrača čim se u siječnju otvori prijelazni rok. Prvi od njih je Memphis Depay, Lyonov napadač koji je i nedavno bio na korak do Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Memphis DEPAY of Lyon during the French championship Ligue 1 football match between Olympique Lyonnais and Nimes Olympique on September 18, 2020 at Groupama stadium in Decines-Charpieu near Lyon, France - Photo Romain Biard / Isports / DPPI,Image: 558708004, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

"Pokušat ću ga dovesti jer bih ga volio imati ovdje. Međutim ne mogu procijeniti kakva će u siječnju biti financijska situacija u klubu. Ne mogu donijeti odluku, sve ovisi o klubu. Želimo Memphisa jer je sjajan igrač i posjeduje određene kvalitete koje nam po mom mišljenju manjkaju, pogotovo dubina u napadu", rekao je Koeman za nizozemski AD.

Nagađa se da bi Barcelona mogla dovesti Nizozemca za 20 milijuna eura početkom siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo