KLUPA OSIJEKA JE I SLUŽBENO PRAZNA: / Kulešević je bivši, čeka se dolazak Nenada Bjelice

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dosadašnji trener Bijelo-plavih zahvalio se Klubu i navijačima, a novom stožeru i igračima poželio puno sreće i uspjeha

4.9.2020.
23:29
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Kulešević više nije trener Osijeka, objavio je hrvatski prvoligaš na svojim službenim stranicama. Kulešević je vodio klub godinu dana te ga je napustio zbog slabih rezultata u posljednje vrijeme.

"Hvala Nogometnom klubu Osijek na tome što sam imao takvu čast i zadovoljstvo voditi prvu momčad. Zahvaljujem i svim našim vjernim navijačima koji su uvijek uz NK Osijek, a posebno im hvala za sve ono što su prolazili s nama u finišu prošle sezone, poglavito za podršku koju su nam pružili izvan tribina tijekom utakmice s Lokomotivom. Novom stožeru, dakako i igračima želim puno sreće i uspjeha te ostvarenje ambicija. Zahvaljujem se i svim suradnicima, a svom Klubu i navijačima uvijek ću željeti samo najbolje", rekao je Kulešević po odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BJELICA SLAŽE MOMČAD ZA PRVAKA: /

Procurila imena igrača koje namjerava dovesti u Osijek, listu predvodi Dinamov rekorder?

Image
BJELICA SLAŽE MOMČAD ZA PRVAKA: /

Procurila imena igrača koje namjerava dovesti u Osijek, listu predvodi Dinamov rekorder?

Stiže Bjelica

Kako se u posljednje vrijeme pisalo, novi trener Osijeka trebao bi postati Nenad Bjelica, bivši trener zagrebačkog Dinama koji bi uskoro trebao biti predstavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Bjelicu mogli bi biti navijači. Dio njih ga se “odrekao”, no čini se da ipak ne bi njegov dolazak izazvao velike proteste. Svoje mišljenje o dovođenju Nenada Bjelice dao je za RTL bivši trener Osijeka Zoran Zekić.

“Ne sumnjam da će brzo pohvatati konce, već je bio u HNL-u, zna dobro momčad, stabilizirat će ih i donijeti još jednu dozu iskustva i kvalitete trenera koji je vodio momčad i u Ligi prvaka”, rekao je Zekić u razgovoru za RTL pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako je već moralo doći do ove smjene onda zaista ne vidim niti jedno bolje rješenje od Nenada. Klub je iz godine u godinu rastao, temelji su stvoreni da se napravi još onaj glavni iskorak, a to je trofej ili malo bolja pozicija u vrhu u prvenstvu”, zaključio je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo