Zvijezda Cityja sokirala sve za svoj 31. rodendan

Nakon sto je uveliko pomogao da Manchester City osvoji naslov Premier lige, ponajbolji igrac Gradana Yaya Toure navodno razmislja napustiti prvaka Engleske.

20.5.2014.
10:10
VOYO logo

Ovom razmisljanju o napustanju kluba nije kumovala ni zelja Tourea da se vrati u Barcelonu, i to za manje novca nego sto dobiva u Manchester Cityju, vec nepostivanje kluba, kako on kaze, koji se nije sjetio cestitat mu 31. rodendan koji je bio 13. svibnja. Momcad se tada nalazila u Abu Dhabiju, ali se sjajnom veznjaku nitko iz kluba nije sjetio izraziti "zelje i pozdrave". Toureovu frustraciju i ogorcenje obznanio je njegov agent koji za tabloid Sun kaze:

"Yaya je toliko uzrujan da razmislja o napustanju Manchester Cityja . Dogodile su se neke stvari koje su jako uzrujale Tourea. Iako, Yaya je samo usredotocen na Svjetsko prvenstvo. Kako bilo, City se prema njemu ponio krajnje bezobrazno i neprofesionalno, bez imalo postovanja", kazao je Dimitri Seluk, i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/aJ_apHATmMA

" Oni misle da sve mogu rijesiti novcem, ali kao da ne znaju da se novcem ne moze kupiti meduljudski odnos. Stoga, tu se uopce ne radi o novcu ili novom ugovoru. Radi se jedino o normalnim ljudskim odnosima o kojem City cini se ne zna bas puno. Ponavljam, tu se ne radi o novcu, pa Yaya Toure bi se za manje novaca vratio u Barcelonu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove izjave Seluk je otkrio razlog njegove ogorcenosti na svoj klub. Razlog koji je pomalo smijesan, slozit ce te se. Iako ga dira u srce. A taj je da Toure zeli napustiti klub jer mu, pazite sad ovo, nitko nije cestitao rodendan?!?!?

" Ono sto se dogodilo na njegov rodendan pokazalo je da klubu uopce nije stalo do njega . To je bio dokaz. Oni mogu reci sto god zele. Mogu reci, ''drag nam je Yaya, ali smo zaboravili''. Zaboravili? Na igraca koji vam je pomogao da osvojite dvije titule u Premierligi? Koji vam je pomogao osvojiti FA Cup i Liga kup? U normalnim klubovima bi mu suigraci i klub barem pozeljeli sretan rodendan", navodi Seluk, te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju krajeva, to sto su zaboravili na igraca koji je toliko dao Cityju za naslov prvaka upravo to dokazuje. Momcad osvoji naslov drzavnog prvaka. Dva dana kasnije ima veliku zabavu na kojoj slavi taj naslov. Ali, nikome ne padne na pamet doci do Yaye i pozeljeti mu sretan rodendan. Pa sto se tu jos moze reci".

Yaya Toure je ove sezone odigrao 35 utakmica za Manchester City u Premier ligi te postigao 20 golova (ukupno 24 u svim natjecanjima), cime je postao tek drugi vezni igrac u povijesti Premier Lige koji je postigao 20 golova u jednoj sezoni, poslije velikog Franka Lamparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kako bilo, Sportski.net ovom prilikom cestita Yaya Toureu njegov 31 rodendan. Da bar mi covjeka ucinimo sretnim...

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo