KLOPPU SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Stučnjak za transfere otkrio; 'Puno nogometaša ne želi u Liverpool. Zašto? Jer znaju što će se dogoditi...'

Image
Foto: Profimedia

Redsi ove sezone imaju puno problema s ozljedama, pogotovo onima igrača iz obrane

11.1.2021.
10:48
Profimedia
VOYO logo

Aktualni engleski prvak Liverpool nakon gotovo pola odigranih utakmica u Premierligi nalazi se na prvom mjestu, ali "za vrat" mu pušu brojni drugi klubovi.

Redsi ove sezone imaju puno problema s ozljedama, pogotovo u obrani. Izgubili su prvog stopera Virgila van Dijka do kraja sezone, a ozlijeđeni su i Joe Gomez te Joel Matip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Puno ih je'

Njihov trener Jurgen Klopp stoga bi rado doveo neko pojačanje, no u tome nije uspio i naglašava da ih transferi u zimskom prijelaznom roku ne zanimaju te da će čekati do ljeta.

A sada je talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano rekao da to nije potpuna istina, već da igraći ne žele doći u Kloppov klub jer misle da će izgubiti mjesto u momčadi kada se vrate ozlijeđene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno nogometaša trenutno ne želi u Liverpool, da tamo odigraju pet, šest ili sedam utakmica, a potom da izgube mjesto od zvijezda koji se vraćaju nakon ozljeda i potoma završe na klupi. Liverpool zato ima stav; 'Ako možemo dovesti nekog igrača, dovest ćemo ga, a ako ne, igrat ćemo s onima koje imamo", poručio je Talijan u svojem podcastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo