KLOPPA USPOREDIO S TRENERSKOM INSTITUCIJOM: / Ovo je najveći kompliment, Nijemac u istoj rečenici s ocem kultne izjave o nogometu

Image
Foto: AFP

Biranim je riječima govorio poznati vratar o Kloppu

1.5.2018.
12:49
AFP
VOYO logo

Proslavljeni vratar Liverpoola Ray Clemence nahvalio je aktualnog trenera Redsa Jurgena Kloppa usporedivši ga s legendarnim Billom Shanklyom. Clemence je u svojoj karijeri zabilježio 665 nastupa za Liverpool, a osvojio je tri europske titule.

KLOPP NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE PRIREDIO SPEKTAKL: Čudio se prevoditelju, a poentirao s usporedbom trenera Rome

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako me pitate da ih usporedim...Mislio sam da je Shankly jedan jedini, ali moram reći da je Klopp najbliže njemu što je ikad Liverpool imao. Odnos koji on ima s igračima i navijačima, točno takav imao je Shankly. Zbližio je klub u jednu čvrstu cjelinu koja bi sve učinila da pomogne pojedincu", objašnjava Clemence za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo pogledajte posljednje utakmice u Ligi prvaka, atmosfera je bila jednaka onoj kao kada sam ja igrao. Posebne noći. Ne možete razumijeti kako je to teško postići. Veći klub - teže je to postići. Toliko frakcija je ujedinio, to je neprocjenjiv uspjeh", objasnio je Clemence.

Bill Shankly bio je jedan od najuspješnijih i najcjenjenijih britanskih menadžera u povijesti, a posebno se pamti njegova izjava: "Neki ljudi misle da je nogomet pitanje života i smrti. Uvjeravam vas, on je mnogo više od toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo