KLOPP OTRKIO NEPOZNATE DETALJE O SVOJOJ NAJVEĆOJ ZVIJEZDI: / 'Sjećam se prvog susreta. Mislio sam si - nemam ja vremena za ovo'

Image
Foto: Profimedia

Prvi put su se susreli još dok je Klopp vodio Borussiju Dortmund

8.4.2020.
15:39
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji nogometni menadžer svijeta, Jürgen Klopp, imao je poprilično zanimljiv komentar o svom ponajboljem igraču Sadiju Maneu. Naime, u novom dokumentarcu o senegalskom napadaču koji će biti emitiran na Rakuten TV-u, Klopp je rekao da Mane baš i nije ostavio neki dojam na njega kada su se upoznali.

Prvi put su se susreli još dok je Klopp vodio Borussiju Dortmund, a Mane je tada igrao za RB Salzburg. Klopp je tražio pojačanja, a kaže kako ga Mane na prvi pogled uopće nije impresionirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se prvog susreta sa Sadiom. Bilo je to u Dortmundu. Imao je bejzbolsku kapicu koju još i danas ima. Izgledao mi je kao neki reper. U prvi sam si mah pomislio: 'Nemam ja vremena za ovo'. Naša tadašnja momčad nije bila loša i tražio sam nekoga tko može podnijeti da nije starter otprve, nekoga tko će se razvijati", rekao je Klopp.

Image
Foto: Profimedia

Liverpool's German manager Jurgen Klopp encourages his players during the 2019 FIFA Club World Cup Final football match between England's Liverpool and Brazil's Flamengo at the Khalifa International Stadium in the Qatari capital Doha on December 21, 2019., Image: 489328036, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Međutim, Klopp priznaje kako je pogriješio... "Inače bih rekao da imam dobar osjećaj kako procijeniti ljude, ali pogriješio sam. Pratio sam mu karijeru, bio je jako uspješan u Salzburgu, a u Southamptonu je dominirao", rekao je njemački trener, koji ga je na koncu i doveo na Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to sjajno što je potpisao za nas. Sadio je želio raditi sa mnom, kao i ja s njim, pa je to bila dobitna situacija", zaključio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo