KLOPP NAKON TEŠKE POBJEDE NAD HUDDERSFIELDOM: / 'Nikad u životu nisam bio u ovakvoj situaciji'

Image
Foto: AFP

Redsi pogotkom Salaha stigli do pobjede i izjednačili se sa Cityjem

21.10.2018.
10:10
AFP
VOYO logo

U posljednjem subotnjem susretu 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Huddersfield Town s minimalnih 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Salah u 24. minuti.

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji se ovom pobjedom bodovno izjednačio s prvakom Manchester Cityjem na vrhu ljestvice, oba sastava imaju po 23 boda, dva više od trećeg Chelseaja i četvrtog Tottenham Hotspura. Huddersfield je ostao pretposljednji, 19. s tri boda, jednim više od posljednjeg Newcastle Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad u sličnoj situaciji

"Znam da se ljudi pitaju 'A gdje je nogomet?'. Nije to bilo tako loše danas, a ovo je prvi period u mojem životu da dobivam prosječne utakmice. Postoje mnogi načini na koje možeš dobiti utakmicu. Spektakularni i ovakvi. Ja volim spektakl, ali i jako volim ovakve pobjede", rekao je Klopp čija momčad je primila samo tri gola u prvih devet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo napredovati u tom smjeru jer bez toga nema naslova. Imamo već 23 boda. Mislim da nikad u životu nisam imao toliko bodova nakon prvih devet utakmica", zaključio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo