'Bayern je favorit u finalu, to uostalom tvrdi cijeli svijet'

Kao i uvijek, tako je i 24 sata prije početka velikog finala Lige prvaka, u kojem njegova Borussia igra protiv minhenskog Bayerna, pričljiv je bio trener Dortmunđana Jürgen Klopp...

24.5.2013.
22:35
VOYO logo

Vratio se u mislima i na šokantnu uzvratnu utakmicu četvrtfinala kada je Borussia pobijedila Malagu s dva gola u sudačkoj nadoknadi.

"Za finale je jednim dijelom zaslužna i sreća. Sjetimo se samo Malage koju smo izbacili u posljednjim minutama. Dakle, ne znam baš je li njemački nogomet toliko dominantan u odnosu na ostale. Rekao bih da ne", krenuo je Klopp i potom se posvetio svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake smo godine sve bolji, sjajno radimo već pet godina. Također, nastavit ćemo nadam se ovim putem, iako nisam siguran da tako brzo opet možemo do finala. Mojim je nogometašima to jasno i znaju da je ovo njihova velika prilika. Ali, svima mora biti jasno da je mnogo vrhunskih alpinista došlo jako blizu cilja, odnosno, Mt. Everesta, ali je ipak moralo odustati. Ali, pritom je bitan njihov trud, to nitko ne može oduzeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je na kraju zaključio:

"Bayern je favorit u finalu, tako uostalom tvrdi i cijeli svijet. Ali, i moja Borussia ima dosta aduta. No, ako želimo napraviti nešto konkretno moramo odigrati jednu od najboljih utakmica u posljednjih pet godina. U protivnom, naše su šanse male".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je svoju presicu i trening održao prije Borussije, a najvažnija vijest za hrvatske navijače sasvim je sigurno ona će Mario Mandžukić zaigrati od prve minute. Prijenos velikog finala možete pratiti na portalu Sportski.net u subotu od 20.45 sati.

Mats Hummels, standardna opcija trenera Jürgena Kloppa u obrani Borussije iz Dortmunda, bit će spreman za veliki subotnji finale Lige prvaka protiv Bayerna na Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako barem tvrdi sam njemački reprezentativac koji se, podsjetimo, ozlijedio na utakmici posljednjeg prvenstvenog kola (domaći ogled protiv Hoffenheima). U pitanju je bio gležanj desne noge...

"Moje stanje vjerojatno nije savršeno, ali sam spreman za finale. Ovo je posebna utakmica i zato stvarno treba biti nešto posebno kada bi je propustio. Mislim da sam spreman za normalno igranje kroz svih 90 minuta, a odluka ostaje na našem treneru", rekao je Hummels.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo