OPTUŽIO SUCA / Klopp kažnjen s dvije utakmice suspenzije zbog komentara nakon pobjede Liverpoola

Image
Foto: Profimedia

Osim zabrane vođenja momčadi, menadžer Liverpoola je kažnjen i novčano sa 75.000 funti

18.5.2023.
19:24
Profimedia
VOYO logo

Menadžeru nogometaša Liverpoola, Nijemcu Juergenu Kloppu, disciplinsko tijelo Engleskog nogometnog saveza (FA) izreklo je dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog komentara o sucu Paulu Tierneyju nakon pobjede Liverpoola nad Tottenhamom u travnju

U spomenutoj utakmici, odigranoj 30. travnja, Klopp se četvrtom sucu unio u lice slaveći pobjednički pogodak Dioga Jote u kasnoj fazi dvoboja, a za to mu je glavni sudac Paul Tierney pokazao žuti karton. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je kažnjen nakon što je priznao da je u svojim komentarima optužio Tierneyja da ima nešto protiv njegove momčadi, dovodeći u pitanje sučevo poštenje i implicirajući njegovu pristranost.

Osim zabrane vođenja momčadi, menadžer Liverpoola je kažnjen i novčano sa 75.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prva utakmica zabrane vođenja momčadi stupa na snagu odmah, a druga neće biti aktivirana do kraja sezone 2023./24. pod uvjetom da u međuvremenu ne počini daljnje kršenje članka E3 pravilnika FA-a", stoji u priopćenju Engleskog nogometnog saveza.

Liverpool će tako biti bez Kloppa na klupi u subotnjem dvoboju 37. kola Premier lige, u kojem će na Anfieldu gostovati Aston Villa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo