'KLOPP JE PRONAŠAO SVOG LUKU MODRIĆA': / Englezi se naklonili Hrvatu pa mu pronašli nasljednika u redovima Liverpoola

Image
Foto: Profimedia

Izvukao je i statistiku po kojoj Jones ima slične navike i broj dodavanja kao Modrić. Naravno da mladi veznjak nije još uvijek na toj razini kao Luka, ali ima još dosta prostora za napredak

15.2.2021.
12:48
Profimedia
VOYO logo

Aktualni prvak Engleske Liverpool nalazi se u velikim problemima. Tek su na četvrtom mjestu, a trenutno su u negativnoj seriji od tri poraza.

Jasno je da nešto ne štima u redovima Redsa, no engleski novinar Russell Hughes pronašao je i dobre vijesti za Kloppovu momčad. Hughes tvrdi da je pozitivno u igri Liverpoola to što Klopp više vremena daje mladom veznjaku Curtisu Jonesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima prostora za napredak

"Luka Modrić bio je jedan od najboljih veznjaka na svijetu u proteklom desetljeću. On je vodio veznu liniju Reala i Hrvatske, a još uvijek vuče konce i s 35 godina“, napisao je Hughes.

Mladog Jonesa usporedio je s Lukom Modrićem jer, kako on tvrdi, Jones ima sličan utjecaj na igru kao i kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvukao je i statistiku po kojoj Jones ima slične navike i broj dodavanja kao Modrić. Naravno da mladi veznjak nije još uvijek na toj razini kao Luka, ali ima još dosta prostora za napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo