KLJUČNI ČOVJEK HNS-A ODGOVORIO NA ŠKAKLJIVA PITANJA: / Organizacija utakmice Vatrenih koštala tri milijuna kuna?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nada se i da će na utakmici biti delegacija Hajduka

9.10.2019.
22:22
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon višemjesečnih pregovora HNS-a i Splita, reprezentacija se vratila na Poljud i to ponajprije zahvaljujući naporima novog vodstva Hrvatskog nogometnog saveza. Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić dan uoči utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu, koja se godinama čekala, za RTL je govorio o troškovima, mjerama sigurnosti i navijačima.

"Pripreme teku u najboljem redu, sutra kad na Poljudu bude 34.000 navijača to će biti nešto posebno. Općenito je cijela organizacija je vrlo zahtjevna, ali ljudi su dosta susretljivi i sve ide kako treba. Siguran sam da ćemo napraviti sve da navijači budu sigurni i da utakmica prođe u najboljem redu", rekao je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZLOGLASNI MAĐARSKI NAVIJAČI OKUPIRALI SPLIT: /

'Fanatici' došli u velikom broju i slikali se na poznatoj lokaciji

Image
ZLOGLASNI MAĐARSKI NAVIJAČI OKUPIRALI SPLIT: /

'Fanatici' došli u velikom broju i slikali se na poznatoj lokaciji

Skupa organizacija i dolazak hajdukovaca

U medijima se pojavila informacija da cijela organizacija utakmice košta tri milijuna kuna, no Kustić kaže da ne želi prejudicirati s ciframa koje izlaze u javnost. Bitno je da se napravi sve da utakmica prođe u najboljem redu i da se navijači osjećaju sigurno, istaknuo je.

Nada se i da će na utakmici biti delegacija Hajduka: "Ne možete nikoga natjerati da dođe, mislim da reprezentacija Hrvatske treba svima biti na prvom mjestu, to je naša svetinja i miješati bil okakve odnose HNS-a i Hajduka s reprezentacijom nema potrebe. Svi moramo dati podršku rpezentaciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Hrvatske i Mađarske ponovno će sjesti za stol s Hajdukom i razgovarati. A Kustić vjeruje da će reprezentacija i ubuduće igrati u Splitu.

"Mi smo otvoreni i mislim da ćemo na koncu doći doći do zajedničkog cilja. Ja sam uvjeren da ćemo napraviti sve i da ćemo uskoro gledati reprezentaciju opet na Poljudu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo