Bivsi Vatreni trazi klub: 'Otvoren sam za ponude, jos uvijek nemam trbuscic'

U Werderu iz Bremena ove godine obiljezavaju desetu obljetnicu osvajanja dvostruke krune - naslova u Bundesligi i Njemackom kupu.

3.5.2014.
12:51
VOYO logo

Tim je povodom dnevnik Bild napravio intervju s 34-godisnjim napadacem koji jos uvijek nije sluzbeno zakljucio karijeru.

"Bila su to sjajna vremena, ali to je sada iza nas. Smijesno je kako je brzo proslo deset godina. Tim vise sam sretan sto cu ponovno vidjeti sve decke", rekao je Klasnic koji je u spomenutoj sezoni Bundeslige postigao 13 pogodaka i 11 puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sto je to cinilo sampionsku momcad Werdera toliko posebnom?

"O individualnoj kvaliteti vjerojatno ne moram govoriti. A osim toga, imali smo sjajnu atmosferu. Na treningu, u svlacionici, u autobusu - svugdje je vladalo odlicno ozracje, a to je jako vazno za uspjeh. Bez toga ne ide. A imali smo i srece."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje gdje bi danas na ljestvici bila tadasnja momcad Werdera, Klasnic nije imao odgovor jer tvrdi da se nogomet otada znacajno promijenio. Moze li se, medutim, danas u Bundesligi dogoditi iznenadujuci prvak kakav je bio Werder prije deset godina?

"Augsburg pokazuje da su iznenadenja opcenito moguca, ali treba drzati konstantu 34 kola. I treba imati srece, naravno. Mi smo zabili puno golova u posljednjim minutama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasnic je u prosloj sezoni bio clan Mainza za koji je skupio samo tri nastupa. U cijeloj aktualnoj sezoni nije uspio pronaci novi klub, ali jos uvijek nije okoncao karijeru.

"Jos sam uvijek raspolozen za igru i otvoren za ponude. Ali, to mora biti prava ponuda. Treniram za sebe i osjecam se spremnim. Jos uvijek nemam trbuscic."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meduvremenu, covjek koji je skupio 41 nastup za hrvatsku reprezentaciju nije besposlen.

"Radim sa svojim odvjetnikom. Savjetujemo neke igrace i radimo jos neke poslove u nogometu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo