KLADIONICE VIŠE NE PRIMAJU UPLATE NA PONUDU TKO PREUZIMA ARSENAL: / Ako ovo nije znak da je on novi menadžer...

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Massimiliano Allegri kazao je da ostaje u Juventusu, on je novi favorit

15.5.2018.
16:21
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Arsene Wenger već je odradio posljednju utakmicu pred publikom na Emiratesu oprostivši se tako od navijača koji prate Arsenalove momčadi koje je vodio gotovo pune 22 godine. Vrijeme je za otkrivanje njegova nasljednika, no konkretnih informacija na tu temu, barem onih službenih iz kluba, još nema.

Možda kladionice znaju nešto više budući da je, nakon što se Massimiliano Allegri povukao iz priče objavom da ostaje na Juventusovoj klupi, stopirana daljnja uplata na tu ponudu. Dogodilo se to nakon što je krenula lavina uplata na jedno ime, navodi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikel Arteta prvi favorit

Otrkiva se pritom da su pojačane bile uplate na to da će nekadašnji veznjak Arsenala, danas član trenerskog osoblja prvaka Manchester Cityja Mikel Arteta (36) preuzeti momčad kluba za koji je nastupao od 2011. do 2016. godine.

Image

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola (R) and assistant coach Mikel Arteta take part in a training session on the eve of the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Liverpool and Manchester City, at Anfield stadium in Liverpool, north west England on April 3, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

Arsene Wenger je na klupu Arsenala sjeo u listopadu 1996. godine, a među ‘topnike’ je stigao iz japanske Nagoye. U tri naslova engleskog prvaka i sedam osvojenih FA kupova, ugrađene su dvije dvostruke krune, osvojene 1998. i 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo