Chelsea opet razocarao: Mourinho do naslova moze samo u ludom scenariju

Poraz i ispadanje u Ligi prvaka od madridskog Atletica pogubno su djelovali na Chelsea koji je odigrao losu utakmicu 37. kola Premiershipa i s Norwichom na Stamford Bridgeu remizirao bez pogodaka.

4.5.2014.
20:05
VOYO logo

Iako je Norwich u posljednjih pet utakmica porazen i samo u jednom od tih pet susreta uspio je postici pogodak, Chelsea ga nije uspio svladati. Norwich je ponovno ostao bez pogotka, medutim uzeo je bod remiziravsi 0:0.

Ovim remijem Chelsea se prakticki i definitivno oprostio od naslova prvaka Engleske jer Manchester City i Liverpool trebaju samo jednu pobjedu u posljednja dva susreta da i matematicki izbace Chelsea iz svih kombinacija. Sudeci po rasporedu, to je vrlo izvjesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici protiv Norwicha momcad Josea Mourinha je imala inicijativu i znatno vise udaraca prema golu, medutim samo cetiri su isla u okvir gola.

Najblize pogotku domacin je bio u dva navrata kada je pogadao okvir gola. U 32. minuti Schurrleu se isprijecila vratnica, a greda je zaustavila Davida Luiza na samom pocetku drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim bodom Norwich je zadrzao nadu u ostanak u Premiershipu za sto ce mu trebati pobjeda u posljednjem kolu protiv Arsenala i pomoc WBA i Swanseaja u susretima protiv Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo