Mandžo nagrađen za majstoriju: 'Šteta što igra za drugi klub'

Za novu sjajnu predstavu u pobjedi protiv svoga bivšeg kluba Wolfsburga (2:0) napadač Bayerna i hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić u Kickeru je dobio ocjenu 2.5.

18.2.2013.
11:39
VOYO logo

Naš je nogometaš, podsjetimo, atraktivnim škaricama donio Bavarcima prednost u 22. kolu Bundeslige, a pobjedu je u završnici potvrdio Arjen Robben. Mandžukić s 15 golova drži prvo mjesto na ljestvici strijelaca, a Kicker ga je ovom prilikom proglasio igračem utakmice.

"Borio se kao i uvijek, pogodio kao i često dosad, ali rijetko kada tako lijepo. Bile su to fantastične škarice protiv bivših kolega", stoji u objašnjenju Kickera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs, koji je u vrijeme Mandžukićeva odlaska još radio u Werderu, samo je kratko prokomentirao:

"Šteta što igra za drugi klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je Ivica Olić (Wolfsburg) dobio ocjenu 3.5, dok je Ivan Perišić, koji ga je zamijenio u nastavku, ostao neocijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocjenu 3.5 dobio je i Srđan Lakić za izvedbu u napadu Eintrachta koji je poražen s 3:0 u gostima kod Borussije Dortmund. HSV je, pak, kod kuće pobijedio Borussiju Mönchengladbach, ali Milan Badelj nije briljirao, pa mu je Kicker dodijelio slabašnu četvorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo