Kerum ispalio najveću istinu o Hajduku

U Hajduku i oko njega opet vrije. Prije nekoliko je dana splitski gradonačelnik Ivo Baldasar pozvao predsjednika kluba Marina Brbića da podnese ostavku, ali je ovaj to odbio.

28.10.2014.
15:07
VOYO logo

Baldasar je nezadovoljan financijskim stanjem kluba, a o Hajduku će se raspravljati i na sjednici Gradskog vijeća, 13. studenog. Brbić, pak, tvrdi da će otići tek kad više ne bude imao povjerenje Nadzornog odbora koji ga je izabrao.

U međuvremenu se oglasio i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum koji također nema dobro mišljenje o aktualnoj situaciji u poljudskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U više navrata sam isticao i davao izjave kako Nadzorni odbor i ovaj sustav Uprave kluba više donosi štete Hajduku, nego dobiti! Otežavajući je rashod to za Hajduk i dodatni su samo troškovi, a klub u minusu. Pa tko je tu pametan? Njihov zadatak je, a i zbog čega su uopće u Hajduku ako ne zbog toga, da rade na tome kako bi prihodi bili veći od rashoda, zar ne", postavio je pitanje Kerum u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

"Upravljački mehanizam u Hajduku očito nije dobar. Devet članova Nadzornog odbora plus njih petnaest u Upravi Hajduka. Pa direktor za ovo, pa direktor za ono, a nigdi para. Klubu nisu donijeli ništa dobro osim samopromocije. To je loše za Hajduk i treba ih smijeniti! I Nadzorni odbor i Upravu", dodao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo