KEK I 27 ODABRANIH OTPUTOVALI U PORTUGAL: / 'Znamo što nas čeka i moramo se što bolje pripremiti'

Image

Nogometaši Rijeke u petak su krenuli put Portugala, točnije gradića Albufeira, gdje će do 8.

27.1.2017.
15:10
VOYO logo

"Vrijeme u Portugalu moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Vjerujem da ćemo imati maksimalne uvjete, kao što smo imali uvijek dosad, i da ćemo izvući maksimum iz tog perioda. Naporno radimo već tri tjedna, ali ovo je dio sezone koji moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, izvući maksimum i naravno izbjeći ozljede", rekao je kapetan Rijeke MateMaleš prije polaska u Portugal.

Rijeka će na Atlantic kupu igrati u skupini protiv AGF Aarhusa (1. veljače, 17 sati), te protiv Djurgårdena (4. veljače, 14 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas nekoliko utakmica na Atlantic kupu protiv odličnih ekipa i to će za nas biti jako dobra provjera pred drugi dio sezone. Znamo što nas čeka u nastavku i važno je što bolje pripremiti se za izazove što dolaze", dodao je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Portugal su otutovali: Andrej Prskalo, Ivan Nevistić Stefan Ristovski, Ivan Martić, Simon Sluga, Josip Elez, Aleksandar Šofranac, Bernardo Matić, Leonard Zuta, Franko Andrijašević, Josip Mišić, Mario Gavranović, Goodness Ajayi, Alexander Gorgon, Mate Maleš, Florentin Matei, Filip Bradarić, Marko Vešović, Matic Črnic, Franko Kovačević, Samuel Ayodeji, Tomislav Turčin, Nikola Totić, Jasmin Čeliković, Dario Čanađija, Lovro Majkić i Dario Župarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo