KATASTROFALNE VIJESTI ZA REBIĆA: / Vatreni bi uskoro mogao preseliti na klupu? Stiže jedan od najtalentiranijih mladih igrača

Image
Foto: Profimedia

Mladić već nekoliko sezona igra u jednom od najjačih razvojnih klubova u Europi, Red Bull Salzburgu

3.11.2020.
12:33
Profimedia
VOYO logo

Iako je u ovim trenucima, zbog golemog doprinosa momčadi, golova i asistencija, gotovo nemoguće zamisliti da bi hrvatski reprezentativac Ante Rebić ikako mogao završiti na klupi svog Milana, to bi se u skorijoj budućnosti ipak moglo promijeniti.

Naime, Gazzetta dello Sport piše kako je Milan veoma zainteresiran za dovođenje mladog 20-godišnjeg "wonderkida" i mađarskog reprezentativca Dominika Szoboszlaija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić već nekoliko sezona igra u jednom od najjačih razvojnih klubova u Europi, Red Bull Salzburgu, a ove sezone je u 11 utakmica zabio pet golova i namjestio je još osam, pa ga sada traži već veći broj jakih europskih klubova.

Image
Foto: Profimedia, Pixathlon/SIPA/1909
Image
Foto: Profimedia, Pixathlon/SIPA/1909

Dominik Szoboszlai

Već su ga htjeli dovesti

"Od njegova imena petlja vam se jezik, ali njegova klasa je očita. Iako ima tek 20 godina, Szoboszlai na visokom nivou igra već dvije godine koliko je u Salzburgu. U kvalifikacijama za Ligu prvaka bio je ključan igrač, a briljirao je i u dvije utakmice u skupini Lige prvaka. Szoboszlai je kompletan igrač koji nema nijednu vidljivu manu", piše Gazzetta tako o mladom Mađaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovo nije prvi pokušaj dovođenja Szoboszlaija u Milan. Htio ga je ranije dovesti i Zvonimir Boban, a nakon što je on otišao spominjalo se da će u Mađar stići zajedno s Ralfom Rangnickom ovoga ljeta, ali taj je posao također propao.

Ono što je posebno intrigantno kod mladog Mađara jest činjenica da ima odštetnu klauzulu od svega 25 milijuna eura i određeni postotak od sljedeće prodaje koji klub mora prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je novac koji si Milan može priuštiti za igrača koji bi savršeno upao u zanimljivu Piolijevu momčad. Milan ovu priliku neće i ne želi propustiti", završava Gazzetta.

Image
Image

Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai listens to the national anthems prior to the stadium inauguration friendly match between Hungary and Uruguay in Puskas Arena of Budapest on November 15, 2019.,Image: 483210103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Je li Rebić ugrožen?

Eh sada, dolazak Szoboszlaija, kao što smo kazali, mogao bi potencijalno ugroziti i status Ante Rebića jer igra baš na njegovoj poziciji. Obojica su po vokaciji lijevi krilni igrači, ali srećom po njih mogu igrati na ostalim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić može prema potrebi i na desno krilo, kao i špicu, ali tamo je pak Zlatan Ibrahimović te sve bolji Rafeal Leao, no može trener Pioli kombinirati i sa Mađarom, on pak može igrati na pozicijama centralnog veznog igrača kao i polušpice i na svima je podjednako dobar. Dakle, ima mjesta za obojicu, ali opet ovisi sve o treneru Pioliju i njegovim preferencijama.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo