KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI VELIKOG DERBIJA: / Zoran Mamić zbog nepromišljenosti ostao bez ključnog igrača

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mamiću je on gotovo nezamjenjiv ove sezone i usuđujemo se reći da je Dinamo dvostruko opasniji kada je on na terenu

7.12.2020.
8:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vrlo je loše vijesti primio trener Dinama, Zoran Mamić, uoči velikog ligaškog derbija protiv Rijeke. Naime, njegov ponajbolji igrač ove sezone, igrač bez kojeg je Dinamo nezamisliv, Lovro Majer, dobio je treći žuti karton na utakmici protiv Slaven Belupa i zbog toga će morati propustiti ogled s vrlo jakom Rijekom na Rujevici.

Mamiću je playmaker Majer gotovo nezamjenjiv ove sezone i usuđujemo se reći da je Dinamo dvostruko opasniji kada je on na terenu, ali na njega neće moći računati u srazu s Rijekom i to još na gostovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

19.09.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 05. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Mario Gavranovic, Lovro Majer Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo je na Rujevici, podsjećamo samo, dva put za redom izgubio. Prvi put proljetos u Kupu kada je trener još bio Nenad Bjelica, pa onda i u prvenstvu pod Igorom Jovićevićem. "Modri" ovaj put nemaju pravo na kiks jer im Osijek i dalje bježi na vrhu i svaki prosuti bod mogao bi biti važan pa možda na koncu i presudan jer plan Dinama je prezimiti na prvom mjestu ljestvice Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo