KATASTROFALNE VIJESTI ZA BARCELONU UOČI POSLJEDNJE UTAKMICE OVE GODINE: / Messi ostao u Argentini i vraća se tek sljedeće godine

Image
Foto: Profimedia

Messi je počeo 17 od 20 Barceloninih utakmica ove sezone u svim natjecanjima i s deset pogodaka vodeći je strijelac u momčadi

27.12.2020.
18:18
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi će propustiti zadnju utakmicu Barcelone ove godine protiv Eibara nakon što mu je klub dopustio da produlji odmor u Argentini. Utakmica 16. kola španjolskog prvenstva na rasporedu je u utorak.

Klub je danas objavio da Messi nastavlja terapiju nakon lakše ozljede desnog gležnja i u sastav će se vratiti za utakmicu Barcelone protiv Huesce 3. siječnja. Kako pišu španjolski mediji, Argentinac je u Rosariju gdje ljetuje s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Xinhua
Image
Foto: Profimedia, Xinhua

Lionel Messi

Vodeći strijelac u momčadi

Messi je počeo 17 od 20 Barceloninih utakmica ove sezone u svim natjecanjima i s deset pogodaka vodeći je strijelac u momčadi.

Od prvog dana nove kalendarske godine, 33-godišnji Argentinac imat će priliku pregovarati s drugim klubovima jer mu sadašnji ugovor istječe na ljeto 2021. godine. Katalonski mediji uvjereni su da će Messi donijeti odluku o budućnosti nakon izbora za predsjednika Barcelone koji će se održati 24. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo