KATASTROFALNA VEČER HRVATA U POLJSKOJ: / Antolić i Vešović pocrvenili nakon groznih startova, Legia poražena u derbiju

Image
Foto: Screenshot

Pobjedom se tako Jagiellonija odmaknula od drugoplasirane Legije na tri boda, dok treći i četvrti Lech i Grobnik imaju 40 bodova

27.2.2018.
23:24
Screenshot
VOYO logo

Varšavska Legia na svom je terenu poražena sa 2-0 od Jagiellonije u derbiju 25. kola poljske Ekstraklase, a veliku su ulogu u tome imali i bivši HNL igrači.

Tijek susreta odredio je zakašnjeli start bivšeg Dinamovca Domagoja Antolića na nogu Frankowskog koji je u 17. minuti dobio izravni crveni karton. Kako to obično biva u takvim situacija, treneri iz igre vade napadače, a Romeo Jozak odlučio je da igru u 37. minuti mora napustiti Eduardo da Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta taktička odluka nije pomogla Jozaku jer je Novikovas samo sedam minuta kasnije gol za vodstvo Jagiellonije iz penala. Konačan rezultat postavio je Swiderski (u igru ušao umjesto bivšeg napadača Rijeke Bezjaka) u 89. minuti susreta.

A da bi katastrofa za domaćine bila potpuna pobrinuo se bivši igrač Rijeke, Crnogorac Marko Vešović, koji je u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom se tako Jagiellonija odmaknula od drugoplasirane Legije na tri boda, dok treći i četvrti Lech i Grobnik imaju 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo