KATASTROFALAN ZAVRŠETAK SEZONE ZA HRVATSKOG TRENERA: / Zoran Zekić s čitavom kolonijom hrvatskih igrača ispao iz prve lige

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Zajedno sa Zekićem ispala je čitava kolonija hrvatskih igrača, odnosno, Malenica, Soldo, Grgić, Marin i Živulić

3.5.2021.
12:24
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski trener i bivši strateg Osijeka, Zoran Zekić, vrlo je neslavno završio sezonu u mađarskoj prvoj ligi. Nažalost, nije uspio spasiti Diosgyor i ostaviti ih u najvišem razredu mađarskog nogometa.

U predzadnjem kolu odigrao je 0:0 protiv Ujpesta, a Honved je svladao Budafoki i spasio se od ispadanja te je pobjegao Zekiću na nedostižna četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osijek: U 24. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se NK Osijek i NK Lokomotiva 10.03.2019., Stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 24. kolo, NK Osijek - NK Lokomotiva. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Zajedno sa Zekićem ispala je čitava kolonija hrvatskih igrača, odnosno, Malenica, Soldo, Grgić, Marin i Živulić, a tu su još i trojica bivših igrača Hajduka, Memolla, Milović i Ivanovski.

Prvak Mađarske je Ferencvaroš koji je natukao čak 20 bodova više od drugoplasiranog Puskasa. Za sada još nije poznato hoće li Zekić voditi mađarsku momčad i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo