KATASTROFA ZA LEGENDARNOG VATRENOG: / Otkriveno što Milan namjerava s Marijom Mandžukićem i neće mu se svidjeti

Image

U Milanu, prema napisima i tvrdnjama tamošnjih medija i stručnjaka, nisu zadovoljni Mandžukićem

5.4.2021.
16:16
VOYO logo

Iako je došao kao slobodan igrač bez odštete, Mario Mandžukić bio je najzvučnije zimsko pojačanje AC Milana, ali može se reći i Serie A općenito, s obzirom na to koliko se o njegovom dolasku pisalo po tamošnjim medijima.

Međutim, Mandžukić se u Milanu nije naigrao. Krenuo je polako, kao rezervni igrač, ali nikako nije uspijevao uhvatiti formu i nakon svega je još ozlijedio gležanj i mišić, zbog čega je i dalje izvan pogona. Skupio je svega pet nastupa, ali kada se sve pobroji na terenu je proveo tek 76 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Milanu, prema napisima i tvrdnjama tamošnjih medija i stručnjaka, nisu zadovoljni Mandžukićem i vrlo vjerojatno će napustiti klub po isteku ugovora. Mandžukićev ugovor vrijedi do kraja svibnja, a bio je vrijedan 1.8 milijuna eura, no čini se da Milan neće aktivirati klauzulu o produljenju na još godinu dana.

Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 13 Febbraio 2021 - La Spezia (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan Nella foto: Mario Mandzukic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada 13 February , 2021 La Spezia ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan In the pic: Mario Mandzukic,Image: 590833873, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

"Milan neće produljiti četveromjesečni ugovor s Mario Mandžukićem koji završava krajem svibnja. Rossoneri imaju opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni s Hrvatom", objavio je to na Twitteru Nicolo Schira, stručnjak za transfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Mandžukić kojim slučajem zadovoljio dobio bi ugovor na još godinu dana i to u vrijednosti od 3.6 milijuna eura, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo