Gorak poraz / Katastrofa Reala: Rayo Vallecano spašava se od ispadanja pobjedom protiv Kraljevskog kluba

Image
Foto: AP images

Sezona koju bi igrači i navijači Kraljevskog kluba voljeli što prije zaboraviti nikako da završi

28.4.2019.
23:00
AP images
VOYO logo

Luka Modrić i njegovi suigrači iz Real Madrida pognutih su glava napustili Vallecas na kojem su prvi put nakon duge 22 godine upisali poraz protiv dotad posljednjeplasirane momčadi španjolskog prvenstva Rayo Vallecana.

Sezona koju bi igrači i navijači Kraljevskog kluba voljeli što prije zaboraviti nikako da završi, a strašilo u toj noćnoj mori postao je i slabašni Vallecano. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pogotka su došli u 23. minuti iz jedanaesterca. Marcelo je bio neoprezan u šesnaestercu i kontru zaustavio prekršajem, a nakon konzultacije s VAR-om nije preostalo ništa sucu Fuentesu, nego pokazati na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Embarba.

Da ne bi bilo zabune, Rayo je od samog početka nizao prilike, a jedanaesterac je došao kao nagrada za njihovu dbru igru. Pokazalo se u ovoj utakmici koliko Realu nedostaju Karim BenzemaSergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale bio je koliko-toliko opasan u redovima Reala, najbliže pogotku je došao udarcem iz slobodnjaka u 69. minuti, no tu je loptu skinuo Garcia. 

VAR nije bio u ovoj utakmici naklonjen Realu. Pao je u šesnaestercu 15-ak minuta prije kraja Brahim Diaz, ali gospoda iz nogometnog Big Brothera odlučili su da to nije dovoljno za najstrožu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstrožu kaznu dobit će zasigurno igrači Real Madrida nakon ove utakmice kad će po njima udariti španjolski mediji i navijači koji im ovakav poraz ipak ne mogu tako lako oprostiti.

Rayo Vallecano sad je na pretposljednjem mjestu španjolske La Lige. Prestigli su Huescu za jedan bod, ali samo ih čudo može izvući od ispadanja. Real je treći, a treći će do kraja sezone i ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga, 35. kolo

Rayo Vallecano - Real Madrid 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo