KATALONCI DOBILI BITKU S VELIKANIMA: / Barcelona dovodi tri dragulja koja želi cijela Europa

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Riječ je o igračima o čijim se imenima najviše piše uoči siječanjskog prijelaznog roka.

19.12.2018.
15:17
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Veznjak Paris St-Germaina Adrien Rabiot (23) trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni, objavili su u srijedu španjolski mediji. Rabiot je standardni prvotimac PSG-a, ali u ljeto sljedeće godine ističe mu ugovor i tada bi mogao otići iz kluba bez odštete. Pariški klub mu je nudio novi bogati ugovor, te čak i kapetansku traku, ali Rabiot ne želi ostati u PSG-u.

Za njega je zaniteresirano nekoliko europskih velikana, Barcelona, Inter, Juventus, Arsenal i Liverpool, a čini se da je najbliži prelasku u Barcu. Budući da trener Thomas Tuchel više ne računa na njega, te da vodstvo PSG-a ne želi izgubiti novac od odštete, transfer bi mogao biti ostvaren već u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Adrien Rabiot

Stižu Ajaxovi biseri

U međuvremenu, sportski direktor Ajaxa Marc Overmans izjavio je da je Barcelona favoriti u utrci za njihova dva bisera Matthijsa de Ligta i Frenkieja de Jonga.

"To je fantastičan klub i glavni su favoriti, ali još su im dva kluba jako blizu, a želi ih i cijela Europa pa Barca mora brzo reagirati", kazao je nakadašnji član katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

"Može li Messi pomoći? Da, novac im ne igra presudnu ulogu. Lani su odbili bolje ponude kako bi ostali. Već znaju sve o klubu i ja im ništa ne moram govoriti", dodao je Overmans, čije riječi prenosi As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo