KATALONAC NE ŽELI USPOREĐIVATI CITY S BARCOM: / Guardiola je otkrio i detalje kontroverze sa žutom vrpcom

Image
Foto: AFP

Upitali su ga o usporedbi Barcelone i Cityja

6.3.2018.
18:40
AFP
VOYO logo

Pep Guardiola najavio je uzvratni susret osmine finala Lige prvaka gdje njegov City ima veliku prednost iz prve utakmice.

U prvoj utakmici na gostovanju slavili su 4-0, ali Guardiola je oprezan: "To je Liga prvaka, a Liga prvaka je uvijek nešto posebno. U nogometu je sve moguće, ali moramo biti mirni i fokusirati se na ono što moramo napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KATALONAC RADI ČUDA U ENGLESKOJ: Pep odradio 100. utakmicu na klupi Cityja, brojke su i više nego impresivne

"Ta momčad dominira posljednjih 10 godina"

Trenera Cityja su, s obzirom na dominaciju koju pokazuje njegova momčad upitali i za usporedbu s Barcelonom, španjolskim divom i njegovim bivšim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije dobro uspoređivati nas s njima. Ta momčad dominira posljednjih 10 godina, osvojili su mnogo naslova. Mi smo tek osvojili prvi trofej. Kako bi dosegli njihov nivo moramo dugo biti na toj razini", ustvrdio je Pep koji se osvrnuo se i na kontroverze u vezi žute vrpce koju nosi u znak podrške uhićenim katalonskim čelnicima, na što je poludio cijeli engleski Savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverza s žutom vrpcom

Izvršni direktor FA-a Martin Glenn je ovaj znak usporedio s ISIL-ovom zastavom.

Guardiola je obznanio da je spreman prihvatiti kaznu;: "Razumijem i prihvaćam tu kaznu, ali to ne znači da se slažem. Glenn se ispričao, ali on nije razumio razlog nošenja žute vrpce. Uputio je vrlo dalek komentar o stvarnosti, možda sada zna što to zapravo znači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo