KARTE SU U DŽEPU: / "Sa Slavenom sam pio i pušio, a sad idemo zajedno na koncert"

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
11.10.2015.
20:03
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U razgovoru za MirrorDicks je otkrio kako se od prvog susreta našao s Bilićem na istoj valnoj duljini, a i danas se kao treneri odlično slažu. Štoviše, dijele i isti glazbeni ukus, pa će tako sljedeći mjesec zajedno pohoditi koncert američke metal grupe Megadeth.

"Treninzi su mu zabavni"

"Slaven je obojici kupio ulaznice. Kad smo igrali protiv Liverpoola, pustio je nekoliko njihovih pjesama i podigao raspoloženje u svlačionici", prepričao je Dicks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito Bilić itekako dobro zna podići moral svojim igračima koji su ove sezone nanizali senzacionalne gostujuće pobjede protiv Arsenala, Liverpoola i Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilićevi treninzi su zabavni. Igrači se smiju i šale. Kad sam gledao treninge Avrama Granta, bilo je grozno. Nitko se nije smijao", otkrio je popularni Terminator.

"Bili smo dobri cimeri"

O svome prijateljstvu s Bilićem iz igračkih dana je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica smo pušili, pili i voljeli heavy metal. Bili smo dobri cimeri, slagali smo se od prvog dana. Još uvijek imam dres koji mi je Slaven poklonio kad je otišao u Everton. Ljudi mi kažu da im Bilić djeluje jadno, ali to nije istina. Ima dobar smisao za humor i zabavno je s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo