POŽALIO SE NA PEHOVE / Karoglan otkrio još jednu ozljedu prvotimca: 'Prije ili kasnije će morati na operaciju'

Image
Foto: Pixsell

"Nikada o tome ne pričam, ali što su nama pehovi… "

31.3.2024.
9:38
Pixsell
VOYO logo

Dinamo je u derbiju 28. kola HNL-a slavio na Poljudu protiv Hajduka 1-0.

Nakon utakmice dojmove je za MaxSport podijelio trener Mislav Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako težak poraz, čestitke Dinamu na pobjedi, ne mogu reći zasluženoj. To je nogomet, nekada brutalan. U prvom poluvremenu smo imali šanse, ali u drugom smo imali neke velike prilike koje smo morali realizirati. Nekada se derbi lomio na jednu polupriliku, a mi smo imali pet velikih prilika i nismo zabili, onda zaslužiš izgubiti", rekao je Karoglan pa dodao:

"Utakmica je bila previše isprekidana malim faulovima i nismo mogli ništa upostaviti u takvoj igri. Cijeli tjedan smo radili na tome da nam se Baturina i Petković ne dovedu u situaciju da primaju loptu leđima prema golu i onda se okreću, a onda primimo gol na tome. Sudac? Uzeo je taj kriterij, meni je to za derbi meko i previše priče, ali ne mogu reći da je čovjek nešto pogriješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Livaja? Nikada o tome ne pričam, ali što su nama pehovi… Melnjaka smo izgubili od prvog dana, sve ovo poslije… Momci u Kupu moraju odigrati ovakvu utakmicu i onda će im se vratiti. Lučić je neupitan, međutim, ozlijeđen je. Ozbiljnije je ozlijeđen te će prije ili kasnije morati na operaciju."

Image
Foto: Pixsell

Na press konferenciji je morao također odgovarati na pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li vas neki igrači razočarali?

Ne može me nikad igrači razočarati. Postoji najlakša istina, a to je da sam morao napraviti bolji posao, ali mogu se itekako pogledati u ogledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvučite kao da ste na odlasku?

Ja sam najmanji problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo