SADA SE SVE ZNA / Trener Hajduka izašao pred novinare i objasnio kakva je stiuacija s povratkom Nikole Kalinića: Ovo će oduševiti navijače

Image
Foto: Milan Sabic/Pixsell

Kalinić je Hajduk napustio na kraju prošle sezone i od tada je slobodan igrač

24.11.2023.
13:19
Milan Sabic/Pixsell
VOYO logo

Trener Hajduka Mislav Karoglan održao je u petak konferenciju za medije ususret utakmici protiv Istre u Poli ovog vikenda, a okupljene novinare najviše je zanimalo kakva je situacija s mogućim povratkom napadača Nikole Kalinića u klub.

Image
BEZ ZADRŠKE /

Legendarni Francuz teško uvrijedio susjede: 'Te momčadi su beskorisne, više ih ne biste trebali gledati'

Image
BEZ ZADRŠKE /

Legendarni Francuz teško uvrijedio susjede: 'Te momčadi su beskorisne, više ih ne biste trebali gledati'

"Ne moram se ništa štititi. Razgovarali smo jučer. On smatra da su mu potrebne pripreme. Ako će biti sve u redu sa zdravljem i stanjem, priključit će se na zimu", jasno je rekao na početku Karoglan o Kaliniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je govorio o Istri, svojem bivšem klubu kojeg je kratko vodio prije povratka na Poljud.

"Meni je ovdje puno bolje. Ni veći ni manji motiv. Ne funcioniram na emociji, to je zabranjeno. Koliko god čudno zvučalo, istra me učinila boljim trenerom. Preporučio bih je svakom treneru. Koliko god bilo neugodno u smislu trajanja, postao sam bolji trener.Ispekao sam zanat. Istru ne vidim kao nešto što se nije trebalo dogoditi. Imam ondje puno prijatelja. Niz igrača mi čestitata na uspjesima, i ne samo igrača. Radujem se što ću vidjeti neke ljude, ali napravit ćemo sve da kući dođemo s bodovima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

"Podigli su se. Nekad nisu imali ni sreće. Igraju dobar nogomet. Realno su za plasman od petog do sedmog mjesta. Istra uvijek dobro igra protiv Hajduk. Erceg je kvalitetan, ali takav je kostur ekipe. Imaju par dobrih mladih igrača. Istra ima širok roster. Mnogi će ondje polomiti zube. Očekujem kvalitetnu Istru. Mirna je na lopti, kompaktna na lopti. Ništa se neće promijeniti. Imaju bod od Rijeke. Dolaze u dobrom trenutku, ali i mi smo u još boljem nizu. Vjerujem da ćemo se moći prilagoditi uz Božju pomoć i doći s bodovima kući", poručio je Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo