KAPETAN WEST HAMA NAKON SRAMOTE U LJUBLJANI: / 'Ne mislim da je bio penal za Domžale'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
29.7.2016.
10:28
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Nane je utakmicu protiv Domžalea pratio s tribina zbog kazne, a umjesto njega momčad je vodio njegov asistent Nikola Jurčević. Međutim, Jurčević očito nije napravio svoj posao dobro i Domžale slave veliku, povijesnu pobjedu na klubom koji ima velike ambicije u nadolazećoj sezoni u Premiershipu.

'Očito da ovaj rezultat za nas nije idealan'

"Prva utakmica na Olimpijskom stadionu je ono čemu se veselimo. Očito da ovaj rezultat za nas nije idealan, ali moramo pozitivni ući u utakmicu, siguran sam da će nas navijači podržati i da ćemo u toj utakmici pobijediti," rekao je BT Sportu kapetan Mark Noble, inače strijelac jedinog pogotka Engleza u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOMŽALE SENZACIONALNO SRUŠILE WEST HAM SLAVENA BILIĆA: Besek poražen sa svojom Birkirkarom

Noble je u 18. minuti zabio gol iz kaznenog udarca za 1-1. No, to nije bilo dovoljno. Domžale su uspjele šokirati Čekićare u 49. minuti i baciti čitavu Sloveniju u trans. Noble je prokomentirao prvi gol Slovenaca u 11. minuti s bijele točke koji je zabio junak susreta Crnić nakon što je rukom igrao Nordtveit, novo pojačanje West Hama.

'Naravno da igrači poput Dimija nedostaju, ali to nije izgovor'

"Iskreno, ne mislim da je to uopće bio kazneni udarac. Ali u tim situacijama moraš se izdići iznad toga. A mi to nismo učinili. I izgubili smo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham u ovom srazu nije mogao računati na spomenutog Payeta i Manuela Lanzinija, no Bilić je svejedno na teren poslao jaku momčad koju su predvodili Carroll, Valencia, Noble i Antonio, te nova pojačanja Feghouli i Nordtveit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da igrači poput Dimija nedostaju, ali to nije izgovor. Imali smo dovoljno dobru momčad da pobijedimo ovdje, ali nismo to napravili. Ovakve su utakmice uvijek teške, ali mi nismo dobro odigrali. Bit ćemo bolji u četvrtak," zaključio je Noble.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo