PRVI DOJMOVI IZ BEČA / Kapetan Luka Modrić: 'Ovo je veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Ovako se moramo odnositi prema dresu i u Kataru'

Image
Foto: Pixsell

'Sad smo na Final Fouru gdje smo htjeli biti.'

25.9.2022.
23:16
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci pobijedili su Austriju u Beču s 3-1 (1-1) u posljednjem, šestom kolu skupine 1 elitne Lige nacija, čime su ostali na prvom mjestu ljestvice te osigurali odlazak na Final Four ovog natjecanja.

Image
SJAJNA ZAVRŠNICA /

Fantastična Hrvatska izborila prvo mjesto u skupini, sada slijedi spektakl: Čekaju nas opasne momčadi i ogromna nagrada

Image
SJAJNA ZAVRŠNICA /

Fantastična Hrvatska izborila prvo mjesto u skupini, sada slijedi spektakl: Čekaju nas opasne momčadi i ogromna nagrada

Pred kamere NOVE TV stao je kapetan Luka Modrić: "Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, ušli smo dobro, onda su oni bili bolji i imali dvije šanse. U drugom dijelu smo dignuli kvalitetu igre i zabili dva gola. Sad smo na Final Fouru gdje smo htjeli biti, to je veliki uspjeh za Hrvatski nogomet", kaže Modrić i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izlazak Brozovića nas je poremetio jer on puno znači za nas. Mislim da se Lovro Majer dobro snašao, trebalo mu je malo vremena da uđe u utakmicu jer je ušao neočekivano. Na kraju krajeva, mislim da smo po ukupnom dojmu zasluženo pobijedili", govori kapetan.

'Bit ćemo opasni za svakoga'

"Svjetsko prvenstvo je pred nama, zadnjih pet utakmica je putokaz kako trebamo igrati i kako se trebamo ponašati, odnositi prema dresu, ako tako nastavimo u Katru ćemo biti opasni za svakog protivnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih uspoređivao ovu ekipu s onom iz Rusije. Imamo dobru ekipu, dobre alternative, 26 igrača koliko će izbornik voditi. Mislim da u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahtjeve i to je jako lijepo saznanje", govori Modrić i nastavlja:

"Ne trebamo se zanositi najavama i očekivanjima. Tamo smo gdje trebamo biti, na Svjetskom prvenstvu, trebamo nastaviti ovako, biti zajedno, kao ekipa, boriti se jedan za drugoga i ići utakmicu po utakmicu, ne trebamo euforiju, koje će biti, trebamo ostati čvrsto na zemlji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Atmosfera je bila fenomenalna'

Kolega iz veznog reda, Mateo Kovačić je stao pred novinare: "Nije bilo lagano. Prvo poluvrijeme je bilo jako teško, radili smo greške a oni su imali prilike, ali u drugome smo igru stavili pod kontrolu. Sjajno je bilo pobijediti u ovakvoj atmosferi. Sada se trebamo spremiti za Katar i tamo napraviti što bolji rezultat.

Image
Foto: Pixsell/Igor Soban
Image
Foto: Pixsell/Igor Soban

"Broz je jedan od naših najbitnijih igrača, drži balans u sredini i odlično se kreće, kada je izašao nije nam bilo lako, ali snašli smo se i zasluženo pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da imamo širinu koja nam je prije falila. Dosta nas je u dobroj formi i možemo odigrati fenomenalne utakmice, nije lako ovdje pobijediti 3:1. Znao sam da će atmosfera biti sjajna jer znam koliko Hrvata živi ovdje. Atmosfera je bila fenomenalna, hvala im na tome."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo