KAPETAN DOMAGOJ ANTOLIĆ ODLAZI IZ DINAMA? / Dolaskom Doumbie na iskušenju su i mladi igrači

Image
Foto: PIXSELL

Kapetan Dinama Domagoj Antolić lako bi uskoro mogao napustiti Maksimir zbog transfera u inozemstvo, javlja Goal.com.

12.7.2017.
22:42
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je konačno pokrpao poziciju zadnjeg veznog, koja je bila problem. No, sad više nije. Tongo Doumbia novo je pojačanje modrih na poziciji defenzivnog veznog. Bugarski trener već dulje vrijeme s Dinamom igra u 4-2-3-1 formaciji, a Doumbia će konkurirati za jednu od dvije pozicije u srcu vezne linije. A tu već vlada ozbiljna konkurencija, Petev na raspolaganju ima Antolića, Moru, Pavičića, Kneževića, po potrebi i Gojaka, a u listopadu se na travnjake vraća i Ademi.

DOVELI KAPITALCA: Veznjak koji je iskustvo skupljao u Francuskoj i Engleskoj potpisao za Dinamo

Goal.com piše i kako je Ivajlo Petev na pripremama u Sloveniji koliko-toliko iskristalizirao početnu postavu. Tako će u vaznoj liniji biti Antolić i mladi Nikola Moro. Tu su još Bojan Knežević i zahvalni Domagoj Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

01.07.2017., stadion Fazanerija, Murska Sobota, Slovenija - Prva pripremna utakmica GNK Dinamo i NK Mura Murska Sobota. Junior Fernandes, Domagoj Antolic. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Stoga, postavlja se pitanje: "Tko će ispasti žrtva dolaskom Doumbie?"

Ljetni prijelazni rok traje do 31. kolovoza, a tu će još biti "svega". Lako je moguće da Maksimir uskoro napusti Domagoj Antolić (transfer u inozemstvo), a možda i svi plavi veznjaci ostanu u svlačionici. I onda bi bilo gužve, velike gužve. Povratkom Ademija čak bi šest (s Gojakom i sedam) igrača konkuriralo za dvije pozicije! Bez obzira na ozljede, kartone, pa i veći broj utakmica - to je ipak previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zato će Petev svima dati šansu za dokazivanje. Onaj tko se ne dokaže, taj će vjerojatno napustiti Maksimir. Kako bilo, mladi su sada u velikoj opasnosti. A još su prošle sezone upravo mladi nogometaši bili oni na čijim je leđima Petev gradio igru i odigrao Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo