NEĆE BITI LAKO / Kapetan Betisa: 'Gledali smo utakmice Dinama, Hrvati su kvalitetni i gladni uspjeha'

Image
Foto: Profimedia

Betis je službeno predstavio u utorak Cédrica Bakambua, 32-godišnjeg napadača dovedenog prije dvadeset dana iz Galatasaraya, koji bi u četvrtak mogao zaigrati protiv Dinama

20.2.2024.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Dinamo i Betis 21. veljače od 18:45 na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Plavi imaju prednost 1:0 iz prvog susreta, a španjolski prvoligaš puno nade polaže u kapetana Nabila Fekira.

Image
NEKA SE NIZ NASTAVI /

Poznato tko sudi uzvrat Dinama i Betisa: Naši predstavnici pod njim ne znaju za poraz

Image
NEKA SE NIZ NASTAVI /

Poznato tko sudi uzvrat Dinama i Betisa: Naši predstavnici pod njim ne znaju za poraz

"Voljeli bismo putovati u Zagreb s povoljnijim rezultatom za nas, ali nismo odigrali utakmicu kakvu smo htjeli. Sada nam preostaje preokrenuti rezultat", izjavio je 30-godišnji Fekir u intervjuu za Hinu nakon treninga u Betisovom sportskom kampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje ukupnog pobjednika je i dalje otvoreno pa ćemo se boriti. Dinamo ima težinu u Europi, ima kvalitetne igrače i stoga me nije iznenadio u prvoj utakmici. Znali smo da će biti težak protivnik", rekao je ovaj Francuz alžirskog podrijetla pa nastavio:

"Očekujem tvrdu i tešku utakmicu, ali najvažnije nam je da se pokažemo u svom najboljem izdanju i od prve minute krenemo po pobjedu. Moramo zabiti najmanje dva gola, ali istovremeno moramo biti ozbiljni u obrani. Ovaj put je važno biti precizan u svim fazama. Uvijek smo se znali podignuti nakon lošeg trenutka. Želimo nastaviti igrati u Europi, a to moramo pokazati u Zagrebu. Dinamo, međutim, ima kvalitetne igrače i u Europi nema slabih protivnika, ali mi smo sposobni nositi se s bilo kojom momčadi. To smo već pokazali. Pogledali smo snimke Dinamovih utakmica. Hrvatski nogomet ima kvalitetne igrače gladne uspjeha", rekao je Fekir koji je svjetski prvak s Francuskom iz 2018. koja je u finalu dobila Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno. Na reprezentativnom nivou imam jako lijepa sjećanja na utakmice s Hrvatskom, koja je sjajna momčad. No, teško je uspoređivati te utakmice s ovime što nas čeka u četvrtak ili donositi zaključke da bi nam to moje iskustvo moglo pomoći", zaključio je Fekir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bakambu bi ipak mogao zaigrati

Betis je službeno predstavio u utorak Cédrica Bakambua, 32-godišnjeg napadača dovedenog prije dvadeset dana iz Galatasaraya, koji bi u četvrtak mogao zaigrati protiv Dinama bez obzira što je tek odradio prve treninge s novim suigračima i odigrao tek posljednje 24 minute u nedjeljnom domaćem remiju 0:0 protiv Alavesa.

"To mi je bila prva utakmica te sam željan igre. Osjećam se dobro. Dolazim s Afričkog prvenstva gdje sam u pet utakmica bio u udarnoj postavi pa sam u formi. Vidim da igrači vjeruju, da je prisutno zajedništvo i želja. Vjerujem da ćemo dobro odigrati ondje", rekao je Bakambu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo