VELIKI PROBLEMI / Kaos u taboru Belgije: Igrači se navodno međusobno potukli, kapetan najavio presicu

Image

Hrvatska i Belgija u četvrtak od 16 sati odlučuju o tome tko će u osminu finala Svjetskog prvenstva. Hrvatska je prva u skupini s četiri boda, koliko ima i Maroko, a Belgija je na tri. Kanada je bez bodova.

29.11.2022.
9:35
VOYO logo

Belgijska nogometna reprezentacija nikako ne izgleda dobro. Na terenu nisu pokazali ništa, pobjeda protiv Kanade došla je "na mišiće", a Maroko ih je ostavio bez šansi. Van terena situacija je izgleda puno gora.

L'Equipe je izašao s informacijom da su se nakon Maroka u svlačionici Belgije potukli Jan Vertonghen i Eden Hazard. Kapetan Hazard je kolegama iz obrane poručio da su prespori, što je razljutilo Vertonghena, koji ga je napao. U gužvi su sudjelovali Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku, koji je morao intervenirati kako ne bi došlo do još većeg incidenta, pišu Francuzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDA ZAVRŠNICA /

Tko ide dalje, a tko se vraća kući? Evo kakvo je stanje u svim skupinama SP-a

Image
LUDA ZAVRŠNICA /

Tko ide dalje, a tko se vraća kući? Evo kakvo je stanje u svim skupinama SP-a

Zbog toga će Belgijci danas javno istupiti. Na presici od 13 sati govorit će Hazard i Vertonghen, i to umjesto najavljenih Yannicka Carrasca i Arthura Thaetea, koji su po rasporedu trebali odraditi tu dužnost. Hazard i Vertonghen žele javno raščistiti situaciju nakon što je L'Equipe pisao o nikad goroj atmosferi u reprezentaciji Roberta Martineza.

Već održan krizni sastanak

Belgijski RTL javlja i da je u ponedjeljak na inicijativu Belgijskog nogometnog saveza održan krizni sastanak između stručnog stožera i nekoliko starijih igrača reprezentacije na kojem su bili i predstavnici Saveza. Na njemu je postalo do kraja jasno da recimo, Kevin De Bruyne i Thibaut Courtois već godinama nisu u dobrom odnosu, baš kao niti Eden Hazard s Leonardom Trossardom, igračem engleskog Brightona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo