A SEZONA TEK POČELA / Kaos u svlačionici Manchester Uniteda: 'Situacija je ozbiljna i šteta je već načinjena'

Image
Foto: Profimedia

Premier liga je tek počela, a već je izbila ozbiljna svađa u svlačionici Man Uniteda

19.9.2023.
6:33
Profimedia
VOYO logo

Manchester Unitedu ne ide ni u tekućoj sezoni. Nakon 5 odigranih utakmica, Crveni Vragovi su na 13. mjestu sa 6 osvojenih bodova, a nakon domaćeg poraza u subotu od Brightona došlo je do svađe u svlačionici. Poznati britanski tabloid The Sun doznaje kako su četiri zvijezde Manchester Uniteda bile uključene u svađu u svlačionici nakon subotnjeg domaćeg poraza od Brightona, a Unitedova legenda Gary Neville tvrdi da bi nezadovoljni igrači mogli biti remetilački faktor koji stvara "nelagodu i pritisak" za nogometaše Erika ten Haga.

"Kapetan Bruno Fernandes zakačio se s drugim veznim igračem Scottom McTominayem nakon Unitedova trećeg poraza u četiri utakmice", piše engleski autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'BOMBA' S OTOKA /

Manchester United je poslao ponudu za Ivana Perišića, Spursi odgovorili

Image
'BOMBA' S OTOKA /

Manchester United je poslao ponudu za Ivana Perišića, Spursi odgovorili

Dok su središnji braniči Lisandro Martinez i Victor Lindelof također posvađali nakon katastrofalne obrambene igre, menadžer Ten Hag pokušao je uspostaviti red nakon što je počela žestoka svađa u svlačionici nakon šokantnog poraza od 3-1 koji je izazvao zviždanje nezadovoljnih navijača.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Nizozemski trener (53) izbacio je Jadona Sancha s treninga prve momčadi. Ten Hag - već bez Masona Greenwooda Antonyja nakon problema izvan terena - također je oduzeo Harryju Maguireu kapetansku poziciju i izbacio ga iz prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u videu na TikToku, bivši engleski bočni branič Neville rekao je:

“Koliko je Sancho popularan u svlačionici? Koliko je Maguire popularan?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ten Hag ima ozbiljnu situaciju unutra za koje izvana ne znamo kakva se nelagoda i neizvjesnost stvaraju. Imate igrača koji se vjerojatno presvlači u svlačionici prve momčadi, ali je tek završio s akademijom. Imate Harryja, koji je bio kapetan ovih igrača prije 12 mjeseci, ali sada se skoro posvađao sa četvrtim ili petim golgeterom. Dakle, Ten Hag ima neke situacije unutra i ne znam kakva je šteta načinjena. Bilo je mnogo menadžera otkako je sir Alex Ferguson otišao, dobrih menadžera koji su pronašli izazove u Unitedu. Nadam se da je ovo samo težak početak sezone, a ne ponavljanje onoga što smo vidjeli ranije - gdje je postalo izazovno za Josea MourinhaLouisa van GaalaDavida MoyesaRalfa Rangnicka Olea Gunnara Solskjaera."

United igra u Lige prvaka kod Bayern Münchena nakon svog najlošijeg starta u Premier sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo