KAOS U BARCELONI: / Legenda teško optužila igrače, Messi poludio kad je vidio što je rekao, pogledajte kako mu je odgovorio

Image
Foto: Profimedia

Svi mediji osvrnuli su se na ova događanja

5.2.2020.
9:12
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi sasuo je paljbu po sportskom direktoru i nekadašnjem suigraču Ericu Abidalu nakon što je Francuz izjavio da se igrači ne trude dovoljno te ih je prozvao zbog nedostatka radne etike pod Ernesteom Valverdeom što je na koncu, prema njegovim riječima, dovelo do njegove smjene

"Mnogi igrači nisu bili zadovoljni i nisu se trudili, a postojao je i problem u komunikaciji", rekao je Abidal za katalonski Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odnos između igrača i trenera uvijek je bio dobar, ali postojale su neke stvari koje sam kao bivši igrač mogao namirisati. Rekao sam klubu što mislim i onda smo donijeli odluku o njegovoj smjeni", rekao je Abidal.

Image

Messi mu je odgovorio putem Instagrama i izazvao potres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada nešto tako govoriš onda reci imena igrača o kojima pričaš. Ne sviđaju mi se ovakve stvari, ali ljudi moraju odgovarati za svoj posao i svoje odluke. Igrači su odgovorni za ono što se događa na travnjaku i mi uvijek prvi priznajemo kada stvari nisu dobre. Oni koji vode sportsku politiku moraju također preuzeti odgovornost prvenstveno za odluke koje su donijeli", poručio je Messi čije su riječi prenijeli svi svjetski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo