KAOS NA TRENINGU CHELSEAJA NAKON DEBAKLA: / Eskaliralo u utakmici na male golove, Tuchel potjerao zvijezdu

Image
Foto: Profimedia

Chelsea je ovim porazom ostao četvrti sa 51 bodom, pet manje od trećeg Leicester Cityja

4.4.2021.
19:58
Profimedia
VOYO logo

West Bromwich Albion je u subotu senzacionalno je kao gost svladao četvrti Chelsea sa 5:2. Otkako je Thomas Tuchel zamijenio Franka Lamparda na klupi Chelseaja, plavi sa Stamford Bridgea su u 14 utakmica prije ove primili samo dva gola, da bi im u subotu sastav s dna redoslijeda zabio čak pet. Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea.

Nisu baš najbolje podnijeli igrači Chelseaja poraz. Kako izvještava britanski list Telegraph, na treningu dan nakon utakmice sukobili su se vratar Bluesa Kepa i branič Rudiger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je momčad igrala "na male golove“, a onda je došlo do kolizije u kojoj su obojica igrača grubo startala. Nakon toga je uslijedila prepirka, a trener Chelseaja Tuchel odlučio je Rudigera potjerati na tuširanje prije kraja treninga.

Chelsea je ovim porazom ostao četvrti sa 51 bodom, pet manje od trećeg Leicester Cityja, a dva više od petog West Ham Uniteda, dok je WBA i dalje pretposljednji 19. sa 21 bodom, pet manje od 18. Fulhama, a sedam manje od 17. Newcastle Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo