OTKRILI I ZAŠTO JE OTIŠAO / Kao grom iz vedra neba. Slaven Bilić iznenada napustio kineski klub, već se nagađa gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Bilić je u Beijing Guoan došao u siječnju 2021. godine te je odveo momčad do petog mjesta

8.1.2022.
14:48
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski izbornik, Slaven Bilić, sporazumno je raskinuo ugovor te više nije trener kineskog prvoligaša Beijing Guoana.

Tu je vijest službeno objavio ovaj kineski klub tijekom subote, a uz to je navedeno kako je 53-godišnji hrvatski strateg odlučio napustiti klub "kako bi bio sa svojom obitelji u vrijeme pandemije COVID-19“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Već se nagađa gdje će nastaviti karijeru

Bilić je u Beijing Guoan došao u siječnju 2021. godine te je odveo momčad do petog mjesta u kineskom prvenstvu koje je netom završilo.

Osim na mjestu izbornika Hrvatske Bilić je ranije još radio u Hajduku, Hrvatskoj U-21, moskovskom Lokomotivu, Bešiktašu, West Hamu, Al-Ittihadu i West Bromwichu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Bilić karijeru mogao nastaviti u Europi, tražio ga je turski Fenerbahče, ali Bilić je tada još bio trener Beijinga i otklonio je mogućnost preuzimanja turskog velikana. No, sada je Bilić slobodan i možda padne dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo