KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO: / 'Vlajčevićem će se baviti disciplinski organi'

Image
Foto: Pixsell, Željko Lukunić

Potpisivanje ugovora Hrvatskog nogometnog saveza i Kluba navijača Uvijek vjerni ostalo je u sjeni incidenta koji se dogodio prije te svečanosti u Hiltonu.

1.10.2015.
17:15
Pixsell, Željko Lukunić
VOYO logo

I nakon toga sve je nastavljeno u "svečanom tonu", jer se HNS i Uvijek vjerni zalažu za razvijanje navijačke kulture i iskorjenjivanje rasizma, diskriminacije i nasilja iz nogometa.

'Nadam se da ćemo opet imati najbolju navijačku skupinu na svijetu'

"Drago mi je da je nastavljamo suradnju. Znamo da se nogomet igra zbog navijača. Još 1998. godine smo bili najbolja navijačka skupina svijeta, nadamo se da ćemo to vratiti. Problema imamo, ima ih i cijela jugoistočna Europa. Puno puta pozivali smo institucije da nam pomognu u borni s huliganima", kazao je Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je cilj zajedništvo i svima nam ja žao zbog ove situacije koja se događa u posljednje vrijeme. Želimo biti afirmativni, hrvatska reprezentacije je opće dobro svih nas", kazao je Tomislav Milais, novi predsjednik Kluba navijača Uvijek vjerni.

Dok je trajala presica, HNS-ov povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk vratio je mobitel koji je Šuker oduzeo Indexovom novinaru. Možda je to taj duh zajedništva... Nije se pričalo samo o navijačima. Haduk je tražio izuzeće povjerenika Prve HNL, Krešimira Vlajčevića. Njega se, pak, sumnjiči da je 2009. posudio novac od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne miješam se u rad sudačke i disciplinske komisije. Time će se oni baviti", kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo