KAMERA UHVATILA RAKITIĆA NA TRIBINAMA CAMP NOUA: / Ova bi vas slika Vatrenog mogla itekako rastužiti

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije konkurirao za sastav Barcelone na ovoj utakmici

25.9.2019.
12:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Barcelona je u utorak u šestom kolu španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nouu uz podosta muke svladala Villarreal s 2:1.

Treću ovosezonsku pobjedu branitelju naslova španjolskog prvaka donijeli su Francuz Antoine Griezmann i Brazilac Arthur. Griezmann je u šestoj minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Lea Messija, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme. U 15. minuti je Arthur snažnim udarcem s više od 25 metara pogodio desni gornji kut gostujućih vrata za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santi Cazorla je u 44. minuti sa slične udaljenosti poslao loptu pod gredu i svladao Marc-Andreu ter Stegena za konačnih 2-1. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije konkurirao za sastav Barcelone na ovoj utakmici. Tužna je to priča s Rakitićem koji je do jučer bio standardni član prve postave Barcelone, a danas je eto na margini. Da mu zaista nije svejedno i da mu nedostaje prijašnji status, vidjelo se nedavno kada je zbog nesređene situacije u klubu morao odbiti poziv u reprezentaciju. A sada ga je na utakmici s Villarrealom uhvatila kamera i to s prilično tužnim izrazom lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić gotovo sigurno neće dobivati previše prilika ove sezone, a trener Ernesto Valverde to je objasnio ovako: "Stvar je u tome što imam puno igrača na sredini terena. Velika je konkurencija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo