KALINIĆU, STIŽE TI KONKURENCIJA: / Fiorentina dovodi veliko pojačanje

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Fiorentina ne miruje u zimskom prijelaznom roku, "viole" imaju najveće ambicije, osvojiti talijanski naslov nakon više od četiri desetljeća, posljednji je na Artemio Franchi stigao 1969. godine.

22.1.2016.
17:12
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

No, za kraj siječnja, Fiorentina sprema pravu "bombu", spremna je, kako navodi talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, iz Porta dovesti napadača Cristiana Tella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Barcelone u Porto

Bivši krilni napadač Barcelone prošle je dvije sezone proveo u Portu. U Firenzi ga čeka liječnički pregled i ugovor s "violama". Tello će, dakako, biti izravna konkurencija hrvatskom reprezentativcu Nikoli Kaliniću koji ove sezone, nakon što je stigao iz ukrajinskog Dnjipra, blista u Fiorentini. U 16 nastupa u prvenstvu Kalinić je zabio deset golova, još jedan je dodao u Europskoj ligi.

Tellov transfer je potvrdio predsjednik Porta Pinto Da Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristian bi mogao uskoro postati član Fiorentine. Nitko osim njega neće napustiti klub ove zime", kazao je čelnik Porta.

Fiorentina zaostaje šest bodova za Napolijem

U rubrici odlasci, Fiorentina je na posudbu u Levante pustila Giuseppea Rossija, talijanskog napadača rođenog u SAD-u. Rossi je imao velikih problema s ozljedama, pa je od 2013. odigrao 41 utakmicu za Fiorentinu, gdje je stigao iz španjolskog Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je nakon 20 odigranih kola u Serie A na četvrotm mjestu, sa šest bodova manje od vodećeg Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo